Over Ons

De praktijk

Welkom bij Mondzorg Dreumel, uw betrouwbare partner in mondgezondheid. Al sinds 1979 zijn wij een begrip in Dreumel en omstreken, bekend om onze toewijding en hoogwaardige tandheelkundige zorg. Door de jaren heen hebben we traditionele waarden gecombineerd met vooruitstrevende technieken om aan de behoeften van onze patiënten te voldoen.

 

Ons Team

Niek
Na het voltooien van zijn opleiding Mondzorgkunde in 2016, heeft Niek zich bij ons team aangesloten. Met een frisse blik en een moderne benadering richt hij zich op preventie en optimale mondgezondheid.

Tjitske
Afgestudeerd in 2007 aan de opleiding Tandheelkunde, heeft Tjitske aanvullende specialisaties in reconstructieve tandheelkunde en angsttandheelkunde. Ze streeft ernaar om elke patiënt met compassie en deskundigheid te benaderen, en zorgt voor een comfortabele ervaring tijdens elke behandeling.

Christina, Implantoloog
Enkele keren per jaar hebben we het genoegen Christina in onze praktijk te verwelkomen. Als ervaren implantoloog biedt ze geavanceerde oplossingen voor degenen die implantaten nodig hebben.

Ons Assistententeam
Onze assistentes zijn de ruggengraat van Mondzorg Dreumel. Ze zorgen voor een soepel verloop van elke afspraak en bieden ondersteuning bij diverse behandelingen. Speciale vermelding gaat naar onze assistente die al meer dan 40 jaar met ons is, een bewijs van onze diepgewortelde traditie van zorg en toewijding.

Onze Missie
Bij Mondzorg Dreumel is het onze missie om elke patiënt te voorzien van uitmuntende tandheelkundige zorg. We combineren geavanceerde technologie met een persoonlijke benadering, en zetten ons in om de mondgezondheid en het welzijn van onze patiënten te bevorderen